header image

Honning

Honning

Lynghonning

Lynghonningen er honningernes kraftkarl hvad angår smag. Den mørke og bløde honning kan virkeligt sætte smag på mad og bagværk, men er, om man er til de stærke varer, også en himmerigsmundfuld på et stykke godt brød. Vi flytter bierne ud på klitheden ved de nordjyske kyster, når der skal samles lynghonning.
380g. pr. glas

Pris50kr.

Sensommerhonning

Sensommerhonningen samler bierne typisk i august måned, hvor vi ofte, efter en periode uden decideret nektartræk, får et stille træk på forskellige nektarkilder, som kan være lidt uforudsigelige, dog er der stort set altid et vist træk på Kløver. En lidt mørkere og, efter nogle måneders modning, blødere honning end de tidlige sorter. Sensommerhonningen har som oftest med god krydret smag.
380g. pr. glas

Pris35kr.

Tunøhonning

Tunøhonning er samlet af vores bier på Tunø, hvor vi driver en øparringsstation i forbindelse med vores dronningeavl. Honningtrækket på Tunø kommer normalt i juli, og bierne samler nektar i bl.a. Brombær, Kløver og Strandarve. En honning der kun høstes små mængder af, og som kun kan købes herhjemme hos os, samt i butikker på Tunø.
380g. pr. glas

Pris35kr.

Forsommerhonning

Maj og første halvdel af juni måned er den tid på året, hvor mængden, og mangfoldigheden, af blomster i naturen er allerstørst. Det giver en honning med en utrolig mangfoldighed, hvad angår smagsnuancer i honningen. Forsommerhonningen er en lys, mild og relativ fast honning, som bevarer sin cremede konsistens rigtigt godt.
380g. pr. glas

Pris35kr.

Køb honning her

 

Vi sælger honning i følgende butikker:

 

Spar Nørager

 

Drivhuset Vesterbølle

 

Med den nuværende markedssituation, gør vi ikke meget ud af at komme ud i nye butikker, men hvis du som butiksejer, og vil sælge til en rimeligt afbalanceret pris, vil vi hjertensgerne have vores honning i jeres butik.

___________________

 

I skabet på gavlen herhjemme kan man altid forsyne sig ved venlig selvbetjening. Der kan betales med kontant eller via Mobilepay.

 

Vi sender gerne honning til dig, hvis du bor udenfor almindelig køreafstand. Pakning af honning til sikker forsendelse, er dog en lidt omstændelig affære, så i de travle perioder af året, kan der godt lige gå et par dage, før honningen forlader vores adresse. Vi håber på forståelse for dette.