Bestilling og Priser

 

Vejledende priser (detail):


Glas m. 450 gram honning


Blomsterhonning (i diverse varianter): 35,-

Lynghonning: 50,-


Honning i glas til videresalg i butikker:

Pris oplyses ved henvendelse.

 

 

 

 

 

Om du bor langt væk sender vi gerne honningen med Postnord eller GLS.
Pris på forsendelse oplyses ved bekræftelse af bestillingen.


Vi sælger også honning i emballagestørrelser op til 285 kg.


Pris på honning i stor emballage fastsættes i forhold til leveringterminer og mængde.

Honning

Honning

Lynghonning

Lynghonningen er honningernes kraftkarl hvad angår smag. Den mørke og bløde honning kan virkeligt sætte smag på mad og bagværk, men er, om man er til de stærke varer, også en himmerigsmundfuld på et stykke godt brød. Vi flytter bierne ud på klitheden ved de nordjyske kyster, når der skal samles lynghonning.
380g. pr. glas

Pris50kr.

Sensommerhonning

Sensommerhonningen samler bierne typisk i august måned, hvor vi ofte, efter en periode uden decideret nektartræk, får et stille træk på forskellige nektarkilder, som kan være lidt uforudsigelige, dog er der stort set altid et vist træk på Kløver. En lidt mørkere og, efter nogle måneders modning, blødere honning end de tidlige sorter. Sensommerhonningen har som oftest med god krydret smag.
380g. pr. glas

Pris35kr.

Tunøhonning

Tunøhonning er samlet af vores bier på Tunø, hvor vi driver en øparringsstation i forbindelse med vores dronningeavl. Honningtrækket på Tunø kommer normalt i juli, og bierne samler nektar i bl.a. Brombær, Kløver og Strandarve. En honning der kun høstes små mængder af, og som kun kan købes herhjemme hos os, samt i butikker på Tunø.
380g. pr. glas

Pris35kr.

Forsommerhonning

Maj og første halvdel af juni måned er den tid på året, hvor mængden, og mangfoldigheden, af blomster i naturen er allerstørst. Det giver en honning med en utrolig mangfoldighed, hvad angår smagsnuancer i honningen. Forsommerhonningen er en lys, mild og relativ fast honning, som bevarer sin cremede konsistens rigtigt godt.
380g. pr. glas

Pris35kr.